Hermine van der Does


 

Hermine is in de glaskunstwereld allang geen onbekende meer. 25 jaar geleden startte zij haar glasatelier in Amsterdam en sinds 2007 werkt ze samen met haar levenspartner Ronald Jonker, die technisch instrumentmaker is. Hermine ontwerpt en vervaardigt, waarna Ronald zorgt voor de assemblages en alle technische aspecten van het werk. Zij maken glaskunstwerken voor speciale gelegenheden, of specifieke locaties, zoals een glasapplicatie op een glazen entreedeur van een woonkamer.

De productie is heel divers en de werken worden zowel in opdracht van bedrijven alsook voor particulieren uitgevoerd. Haar kunstwerken vinden hun weg naar binnen- en buitenland.

 

Glas en Licht Atelier Hermine van der Does

Verwoldseweg 30

7245 VW Laren

0573 769030 of 06 28616204

info@vanderdoesglas.com

www.vanderdoesglas.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *