Hermine van der Does


 

Hermine van der Does en Ronald Jonker maken glaskunstwerken voor specifieke locaties en bijzondere gelegenheden. De productie is heel divers en de werken worden zowel in opdracht van bedrijven alsook voor particulieren uitgevoerd.

Ruim 20 jaar maken zij glaskunstwerken voor binnen en buiten en in opdracht ontwerpt Hermine glaskunst voor wanden, deuren en ramen. Dit jaar voert zij een eigen ontwerp uit van 7 vierkante meter voor een particulier, in het atelier kunt u daar meer van zien. Het is hun specialiteit om samen voor een specifieke locatie of een bijzondere gelegenheid een passend ontwerp te maken en uit te voeren. Hermine is gediplomeerd glazenier en Ronald Jonker is technisch instrumentmaker.

Hermine voert ook glas in lood restauraties uit, zoal onlangs voor het Begijnhof  in Amsterdam.

 

 

Glas en Licht Atelier Hermine van der Does

Verwoldseweg 30

7245 VW Laren

0573 769030 of 06 28616204

info@vanderdoesglas.com

www.vanderdoesglas.com

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *