Helene Gandolfi


Na een jaar afwezigheid doet Helene Gandolfi dit jaar weer mee aan de kunstroute. Helene is beeldend kunstenaar en ontwerper en geeft cursussen tekenen en schilderen in het Kulturhus in Laren (Gld). Met veel plezier presenteert ze deze Paasdagen in het Stadshuus Lochem nieuw werk, bestaande uit olieverfschilderijen; voornamelijk portretten en zelfontworpen handbeschilderde wandlampen. Ook  zal Helene nu en dan aansluiten bij de Modeltekenclub, die in de ruimte naast haar expositie het publiek “live” gaat modeltekenen. 

 

SAMSUNG CSC

Helene Gandolfi

exposeert tijdens de kunstroute

Het Stadshuus, 1e verdieping

Markt 3

7241 AA Lochem

06 40702159

helene.gandolfi@planet.nl

www.helenegandolfi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *