Astrid Kruize


 

Astrid schildert vanuit passie en intuïtie, haar werk varieert enorm. Van grote vrolijk gekleurde acryl schilderijen tot aan kleine realistische fijn schilderijen met olieverf. Het afwisselen van verschillende technieken en materialen maakt dat het spannend blijft. 

Naast de tijd die zij zelf schildert in haar atelier “Onder de Eik”, geeft zij ook laagdrempelige workshops: “schilderen voor iedereen” op verschillende locaties in de regio. Een vrolijke mix van gekleurde boerderijdieren en ronde tantes. Afgelopen jaar heeft ze van haar hobby haar beroep kunnen maken en is nu docent bij de fijn kunstacademie in Enschede en Deventer.

Kijk vooral eens op haar website om een idee te krijgen.

 

 

Astrid Kruize

Atelier “Onder De Eik”

exposeert tijdens de kunstroute bij

Mirjams Keukenbrigade

Walderstraat 26

7241 KP Lochem

06 12567705

www.koeienschilderen.jouwweb.nl

astrid.kruize@kickmail.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *