Jeannette van Faassen


 

Jeannette van Faassen woont en werkt in Lochem. Haar werk kenmerkt zich door veelzeggende gezichtsuitdrukkingen en houdingen. Ze brengt emotie in beeld. Zij laat zich inspireren door de mens in al zijn vormen en verbeeldt hen in hun kwetsbaarheid; in gevoelige en vaak een glimlach oproepende beelden van keramiek en soms in brons.

Ze observeert scherp en weet onder andere eenzaamheid, vertwijfeling, verlangen, of ongeduld treffend uit te beelden. Haar oog voor detail ziet echter ook de humor van situaties in, die ze vervolgens haarscherp weet neer te zetten. Menig toeschouwer zal in haar werk zichzelf, bewust of onbewust, herkennen.

Het keramiek wordt op 1150 graden gestookt en afgewerkt met heldere engobes.

 

 

 

Jeannette van Faassen

exposeert gedurende de kunstroute bij Galerie Artstock

Nieuwstad 26

7241 DP Lochem

06 42536110

www.jeannettevanfaassen.nl

jeannettevanfaassen@gmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *