Selma van Orselen


Ik ben Selma van Orselen en woonachtig in het vestingstadje Brielle. Bij het maken van keramiek kan ik mijn gevoel uitdrukken in klei.

Mijn inspiratie haal ik uit boeken, bladeren, foto’s en andere informatie die mij toekomt. Hierbij gaat mijn grote interesse uit naar de Japanse kunst (geisha’s), maar ook mensen van andere culturen hebben mijn belangstelling.l Daarnaast is de natuur ook een bron van inspiratie, waarbij ik altijd probeer de dieren een stukje van mijzelf mee te geven.

In Brielle sta ik met Kunst Achter Glas bij winkels, maar ook elders op kunstmarkten. Ik kan enorm genieten als mensen belangstelling tonen en ik kan uitleg kan geven hoe mijn beelden tot stand komen.

 

 

Selma van Orselen exposeert tijdens de kunstroute bij De Binding

Exelseweg 3

7245 VC Lochem

06 53674185

orselen@hetnet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *