Willemien Schepers


 

Van 2009 tot 2011 heb ik verschillende schildercursussen gevolgd, onder andere bij Atelier Hans Kerk in Deventer. Zijn stijl sprak mij erg aan.

Mijn schilderijen zijn het meest acryl op doek. Ook ging ik met olieverf aan de slag. Het grootste nadeel daarvan vind ik de lange droogtijd.

Mijn eigen ontwikkelde stijl is abstract en kleurrijk. Ik ben in de loop van de tijd steeds meer kleur gaan gebruiken. Af en toe, voor de afwisseling, schilder ik realistisch. In mijn abstracte schilderijen zie ik vaak dingen terug vanuit mijn gevoel.

Ik ben me verder gaan verdiepen in de schilderkunst door exposities te gaan bekijken, ervaringen op te doen en daarnaast veel uit te proberen. Veel idee├źn en technieken heb ik inmiddels uitgewisseld met andere kunstenaars.

 

 

portret Willemien

 

 

Willemien Schepers exposeert bij Hout en Kado & Zo

Lindenbergsdijk 5a

7245 PD Laren

0573 401836 of 06 38504579

gschepers@hotmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *