Roman Reisinger

 


De (bloem)stillevens van een Hollandse Grootmeester!

Roman past de schilderstechniek van de 17e eeuwse oude Hollandse meesters toe. Deze techniek maakt het mogelijk om realistisch en gedetailleerd te schilderen. Hij gebruikt deze vormtaal als middel voor zijn doel: het creëren van een boeiend, harmonieus en zo evenwichtig mogelijk schilderij waarbij de toepassing van het ambacht een middel tot perfectie is.

Elk stilleven is een proeve van bekwaamheid waarbij alle aandacht wordt gegeven aan licht, schaduw, vorm, evenwicht, kleur en sfeer. Niet alleen zijn technische beheersing is groot, ook zijn composities zijn sterk en bezield. Een schilderij bestaat uit de opbouw van al deze facetten waarbij alles precies op zijn plek is gevallen. Met zijn keuze voor zeer uiteenlopende onderwerpen speelt hij in op menselijke behoeften en interesses. Die ontstaan uit verschillende temperamenten, welke aanleiding geven tot rustige maar ook vreugdevolle en soms zelfs energieke schilderijen.

Henriëtte en Roman kunnen u alles vertellen over hun werkzaamheden tijdens deze editie van de Kunstroute Lochem 2019. Wees welkom!

 

 

Galerie Roman Reisinger

Nijverheidstraat 19

7213 DA Gorssel

0575 842988 of 06 13039402

www.romanreisinger.nl

mailto:h.schaik6@chello.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *