Marij Schrijen


Deze werken van Marij zijn geïnspireerd door de kosmos, met een caleidoscoop aan kleuren. Licht, donker, het vangen van het licht, kleur en licht. Acryl gemengd met diverse mediums, zoals gel, of marmermeel, om zo speciale structuren te krijgen.

Marij Schrijen woont en werkt in Lochem, is autodidact en schildert hoofdzakelijk in acryl. Haar belevingswereld en emoties zijn uitgangspunten voor haar werk. Kleur, snelheid en beweging zijn enkele woorden die haar werk typeren. Veelal zijn het abstracte doeken met als inspiratiebron haar belevingswereld. Laag over laag en diverse technieken resulteren in schilderijen met een eigen identiteit.

Kom kijken en laat u verrassen!

“Aangezien het aantal kleuren en vormen oneindig zijn, zijn ook de combinaties oneindig en tegelijkertijd de werkingen. Dit materiaal is onuitputtelijk”, Wassily Kandinsky

Marij Schrijen

exposeert tijdens de kunstroute in

v/h Boek-In

Markt 15

7241 AA Lochem

06 10802643

www.marijschrijen.nl

marijschrijen@live.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *