Wim Leussink


Wim Leussink werkt graag met verschillende steensoorten, zoals springstone, kobalt, opaal, speksteen en serpentijn. Elke steen heeft een verrassing in zich en aan de hand van een idee in z’n hoofd houwt Wim rechtstreeks in de steen. Dit bevordert de spontaniteit en expressie. Iedere keer weet Wim de steen naar zijn hand te zetten en dikwijls staat hij zelf versteld van het resultaat. Dat zijn de “kadootjes”. Tijdens de kunstroute exposeert hij samen met twee andere kunstenaars. Een deel van zijn collectie beelden is dan te zien en te koop.

 

Wim Leussink

Exposeert tijdens de kunstroute bij

Conferentiecentrum De Heerd

Laan Ampsen 15

7241 NG Lochem

06 57612608

wleussink@gmail.com

 

1 gedachte over “Wim Leussink

  1. Erg leuke, mooie beelden gezien van Wim Leussink. Heb hem al gemaild en daarin aantal vragen gesteld.

    Verder vond ik het een mooi opgezette kunstroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *