Wim Leussink


Wim Leussink laat zijn handen spreken. Beeldhouwen is creëren en toch bepaalt de steen de uiteindelijke vorm.  In alle rust komen tot een mooie creatie in steen. Met inspanning en geduld geniet Wim van het ritme van de slag, tik na tik. De vormgeving van zijn beelden zit tussen scherp en rond, hol en bol, strak en soepel, abstract en figuratief.

Hij werkt in speksteen, albast, serpentijn, marmer en springstone. Hij vindt het een fascinerend avontuur om te beleven hoe de steen langzaam en gaandeweg vorm krijgt.

Ook kunt u komen kijken in zijn atelier aan huis; bereikbaar onder genoemd telefoonnummer. Wees welkom en laat u verrassen. Hij exposeert dit jaar met nog twee andere kunstenaars op deze locatie en een deel van zijn collectie is daar te zien en te koop. Ieder beeld door Wim gemaakt is UNIEK.

Wim Leussink

exposeert tijdens de kunstroute bij

Conferentiecentrum De Heerd

Laan Ampsen 15

7241 LG Lochem

06 57612608

wleussink@gmail.com

1 gedachte over “Wim Leussink

  1. Erg leuke, mooie beelden gezien van Wim Leussink. Heb hem al gemaild en daarin aantal vragen gesteld.

    Verder vond ik het een mooi opgezette kunstroute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *