Willy Alferink

 


 

Kunstenaar Willy Alferink woont in Lochem en wat bij hem opvalt is de diversiteit in z’n werk. Naast schilderijen maakt hij ook sculpturen, waarbij hij veel verschillende materialen gebruikt. Hij houdt van het experiment en wil ontdekken. Daarnaast wil hij zichzelf ieder keer opnieuw verrassen. Hij maakt alleen wat hij maken wil.

Willy houdt van kleur en wordt door alles om hem heen geïnspireerd. Veel van zijn kunstwerken gaan over alles wat je tijdens je reis tegenkomt; van geboorte tot de dood. Vergankelijkheid, acceptatie, loslaten, geluk, vrijheid, veranderingen enzovoort. De laatste jaren is hij veel aan ‘t  “PORSE-lijm-en”. Dit is het opplakken van scherven porselein op een vooraf gemaakte sculptuur. Willy is nieuwsgierig en dat drijft zijn zoektocht naar andere materialen en technieken. Kijk maar eens op zijn website!

Op Facebook is hij ook te volgen. Hier laat hij je kennismaken met het hele maakproces van zijn kunstwerken, alsmede de vele filmpjes. Als u belangstelling heeft of iets wilt weten dan is hij te bereiken via onderstaande gegevens.

 


 

 

 

Willy Alferink

exposeert tijdens de Lochemse kunstroute in eigen atelier

Weidemolenlaan 20

7241 VG Lochem

06 44269088

www.willyalferink.nl

walfehaan@ziggo.nl

1 gedachte over “Willy Alferink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *