Willy Alferink


In zijn hoofd is er altijd beweging. Kunstenaar Willy Alferink heeft een enorme scheppingsdrang en wil eigenlijk alleen maar creëren.

Hij wil ontdekken en zichzelf verrassen. Hij geniet het meest van de weg er naar toe. Het maakproces, inclusief alle problemen die hij zo nu en dan tegenkomt. Hij houdt van diversiteit en wil niet in een hokje geplaatst worden. Willy maakt schilderijen en sculpturen van diverse materialen, waaronder het beplakken van zelfgemaakte sculpturen met scherven porselein. Deze techniek noemt hijzelf: “porseLIJMen”.

Thema’s in zijn werk zijn o.a. het geluk, humor en het leven in al zijn facetten. Hij houdt van kleur, interactie met het publiek en hij heeft oog voor detail.

Willy staat dit jaar, samen met nog 6 andere kunstenaars, in het Stadshuus van Lochem met veel nieuw werk, interessante aanbiedingen en eigengemaakte Kunstkaarten. Kijk ook op zijn website voor een goed overzicht. Op Facebook is hij ook te volgen. Willy woont in Lochem, heeft zijn atelier aan huis en is op zijn mobiele nummer altijd bereikbaar.


Willy Alferink

exposeert tijdens de Lochemse kunstroute in Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 44269088

www.willyalferink.nl

walfehaan@ziggo.nl

2 gedachten over “Willy Alferink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *