Astrid Bakkum


Astrid is inmiddels een vaste, bekende deelnemer aan de kunstroute. Ook dit jaar toont zij nieuw werk in haar atelier in het Stadshuus. “Fotokiekjes” uit de oude doos en haar nieuwsgierigheid naar verhalen van vroeger vormen de inspiratie voor een reeks kunstwerken met een (persoonlijk) verhaal. Verstilde beelden en terughoudend kleurgebruik zetten een eigen sfeer neer.

Haar bewondering voor vormen uit de natuur blijven onverminderd zichtbaar in haar landschapsimpressies en bloemen. Het spelen met licht en compositie geven het werk een typische “Bakkumse” sfeer.

Haar techniek is een combinatie van het figuratieve en geabstraheerde. Zij onderzoekt verschillende materialen; acrylverf en mixed media (mediums, pasta, collages).  Kenmerkend is de gelaagdheid in het werk, soms glacerend dan weer verdikte sporen van het paletmes. Afwisselend kiest zij voor het grote doek en dan weer voor het kleinere vlak.

Astrid deelt haar passie voor schilderen graag met anderen onder de naam Atelier met Stip. Ze geeft les en workshops aan particulieren en zakelijke groepen vanuit de visie: door te schilderen leer je jezelf en elkaar beter kennen.

Astrid Bakkum

exposeert tijdens de kunstroute in

Het Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 24639490

www.ateliermetstip.nl

info@ateliermetstip.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *