Rudy Volbeda

 


Rudy is een zeer actieve en bevlogen impressionistische schilder, waardoor er telkens weer nieuw werk te zien is in zijn atelier. Dankzij zijn academische opleiding ontwikkelde hij klassieke schildervaardigheden in een hedendaagse stijl. Zijn vitale en spontane schilderstijl is ontstaan dankzij jaren lang plein air schilderen. Behalve grote en kleine landschapsschilderijen schildert hij stadsgezichten, oude architectuur, bijzondere interieurs, dieren, kleine portretjes, boten en havens. Altijd in olieverf. Er zijn tekeningen, kunstkaarten en boekjes met zijn werk. Ook zijn er bronzen en stenen beelden. Hij heeft tevens een serie mini-schilderijtjes voor een lage prijs. Leuk om cadeau te geven of te krijgen.  

De hierboven afgebeelde bundel “Onderpand” is een co-productie van Egbert Oldenboom (dichter) en Rudy Volbeda (schilder). Deze bundel is een reis door de seizoenen en gevoelens, van liefde, verdriet en verwondering voor het mysterie. Een reis met verf en woorden. De bundel kost € 19,90, inclusief verzendkosten. Je kunt hem bestellen door een mailtje te sturen naar r.volbeda@chello.nl

Hij woont in een prachtige omgeving om ook te wandelen of te fietsen. Bijvoorbeeld langs de IJssel of de Gorsselse Heide en ook Deventer en Zutphen zijn vlakbij. Drie km. vanaf zijn atelier bevindt zich Museum MORE in Gorssel. Je bent dus altijd welkom om zijn werk in levende lijve te zien.

Wel een afspraak maken, want hij houdt zich aan de RIVM-regels. Dus bel of mail hem even. Wie weet tot ziens.

 

 

Rudy Volbeda

plein air en studio painter

exposeert tijdens de kunstroute in

Atelier/Galerie Rudy Volbeda

Lochemseweg 42

7214 RK Epse

0575 843413 of 06 51617912

www.rudyvolbeda.com

r.volbeda@chello.nl

1 gedachte over “Rudy Volbeda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *