Kunstroute Lochem

De jaarlijkse Lochemse Kunstroute, georganiseerd door Stichting Kunstinitiatief Lochem, vindt plaats tijdens het Paasweekend. Vanwege Corona kon de fysieke route in 2020 helaas geen doorgang vinden. Tijdens de afgelopen Paasdagen waren een aantal locaties fysiek te bezoeken, maar het grootste deel van de deelnemende kunstenaars kon hun werk alleen online presenteren. Maar waar mogelijk kunnen kunstenaars u door het jaar heen op afspraak ontvangen. Zie hiervoor de individuele pagina’s van de deelnemende kunstenaars.

In 2022 hopen wij weer vele kunstenaars en bezoekers op locatie met elkaar in contact te kunnen brengen.

U kunt informatie over de ontwikkelingen volgen via deze website en voor vragen contact opnemen via info@kunstinlochem.nl.


Wilt u meer informatie over zelf exposeren tijdens de kunstroute, klik dan hier.

Voorwaarden voor deelname, klik dan hier.

Voor een terugblik op de laatstgehouden kunstroute, klik hier.