Kunstroute Lochem

De jaarlijkse Lochemse Kunstroute, georganiseerd door Stichting Kunstinitiatief Lochem, vindt plaats tijdens het Paasweekend. In 2020 moest de kunstroute helaas wegens Corona worden afgelast. Voor 2021 werd de route tot nader order afgelast, maar na raadpleging van trouwe deelnemers en onder invloed van gewijzigde communicatiemiddelen is besloten onszelf in een nieuw jasje te steken. Zoals kunstvormen transformeren zijn ook presentatiemogelijkheden geƫvolueerd. In 20 jaar tijd groeide de Kunstroute Lochem uit tot een evenement waaraan meer dan 100 kunstenaars deelnamen en exposeerden op ca 40 locaties, verspreid over 8 dorpskernen. Wat begon als een jaarlijkse presentatie van uitsluitend Lochemse kunstenaars en galeriehouders in Lochem-stad mondde uit in een landelijk bekend begin van het expositieseizoen.

Met Pasen 2021 passen wij onze nieuwe jas!

Vanaf Pasen 2021 wordt de Kunstroute Lochem geheel online gepromoot. Waar mogelijk kunnen kunstenaars bezoekers ontvangen op fysieke locaties, rekening houdend met RIVM-maatregelen op afspraak, dan wel digitaal op onze website. Ook na de Kunstroute Lochem op 4 en 5 april 2021 blijft de website actief.

U kunt informatie over de ontwikkelingen volgen via deze website en voor vragen contact opnemen via info@kunstinlochem.nl.


Wilt u meer informatie over zelf exposeren tijdens de kunstroute, klik dan hier.

Voorwaarden voor deelname, klik dan hier.

Voor een terugblik op de laatstgehouden kunstroute, klik hier.