Kunst in Lochem

De Stichting Kunst Initiatief Lochem organiseert ieder jaar tijdens Pasen de Kunstroute. In 2020 is dat voor het eerst op zondag 12 en maandag 13 april, dagelijks van 11:00 tot 18:00 uur. U kunt zich aanmelden vanaf medio december 2019 via info@kunstinlochem.nl; met het daartoe gepubliceerde inschrijfformulier

Daarnaast organiseert SKIL het project “Kunst in de burgemeesterskamer”. Hier wordt het werk van Lochemse kunstenaars geëxposeerd in de werkkamers van burgemeester en wethouders. Jaarlijks exposeren zes Lochemse kunstenaars, ieder twee maanden afwisselend, hun werk. Het publiek kan de werken zien via het grote scherm in de hal van het Gemeentehuis. Via Youtube zijn de presentatiefilmpjes ook te bekijken. Aanmelding hiervoor wordt toegelicht en opgenomen door onze  projectcoördinator Ina Eggink via ina.eggink@kpnmail.nl

SKIL wil hiermee kunst en cultuur bij een zo breed mogelijk publiek, zowel in de gemeente Lochem als daarbuiten, onder de aandacht brengen.