Voor kunstliefhebbers

Ieder jaar staat het Paasweekend voor Lochem in het teken van de jaarlijkse Kunstroute. Gemiddeld nemen ruim 100 kunstenaars deel, die hun werk verspreid over 8 dorpskernen exposeren op ca 40 verschillende locaties binnen de gemeente; in hun eigen atelier, galerie of groepslocatie.

In 2020 werd de route wegens Corona afgelast.  In 2021 wordt de route geheel digitaal gepresenteerd, zowel met beeld- en videomateriaal van deelnemers als een routekaart.

Om een goede keuze te maken uit de vele Lochemse kunstenaars kunt u in het menu van deze website kiezen voor een kunstvorm of zoeken naar de naam van een deelnemende kunstenaar. Zo maakt u zelf een mooie route langs de kunstwerken die u graag wilt zien en vindt u informatie over de voorwaarden waaronder u ter plekke met de maker kennis maakt of daartoe een afspraak bespreekt.