…en kunstliefhebbers

Het paasweekend staat in Lochem in het teken van de Kunstroute. In 2018 zijn er 98 kunstenaars die hun werk exposeren op 47 verschillende locaties binnen de gemeente; in hun eigen atelier, galerie of in één van de groepslocaties. 

 

Alle locaties zijn tijdens het Paasweekend  geopend voor bezoekers van 12:00 tot 17:00 uur.

 

Om een goede keuze te maken uit de vele kunstenaars kunt u in het menu kiezen voor een kunstvorm of zoeken naar de naam van de kunstenaar. Zo maakt u zelf een mooie route langs de kunstwerken die u graag wilt zien.

 

  • Minimaal twee weken voor aanvang van de Kunstroute is de brochure met foto’s, informatie en een plattegrond verkrijgbaar bij:
    – VVV’s
    – Het Stadshuus en dorpshuizen in de omringende dorpskernen van de gemeente Lochem
    – bibliotheken en horecagelegenheden
    – en de deelnemende kunstenaars