Locaties met extra attractie!

Hier vind je locaties waar naast het geëxposeerde werk extra activiteiten waren.

Het Stadshuus

Markt 3
7241 AA Lochem

Hier exposeren maar liefst 11 kunstenaars! Bekijk ze hier.

 

 Remonstrantse Kerk

Emmastraat 10
7241 DE Lochem

Voorafgaand aan de openingstijd van deze expositie zal de Lochemse kunsthistoricus Jaap Nijstad op Tweede Paasdag, 17 april 2017, een inleiding geven op het werk van Elisabeth Heuff-Kuylaars. U bent van harte welkom op deze eenmalige en vrij toegankelijke bijeenkomst van 10.30 tot 11.30 uur. Bekijk de werken hier.

 

 

De Binding

Exelseweg 3
7245 VC Laren

Hier treedt Stefan Breuer om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur op met zijn combinatiewerk van muziek en collages; The World of Dust.

Live speelt hij op deze locatie liedjes uit zijn omvangrijke oeuvre, van projecten en albums met klinkende namen als Bhava, Womb Realm en Golden Moon. The World of Dust trad reeds op in diverse concertzalen en op festivals als Into The Great Wide Open, De Nacht van Kunst & Wetenschap en de Nijmeegse Kunstnacht.

Bovendien exposeren hier in totaal 4 kunstenaars, bekijk ze hier.

 

AfriKan

Lochemseweg 145
Harfsen

Naast de expositie van Zimbabwaanse beeldenkunst, treedt traditiegetrouw Nico van Kan op gezamenlijk met zijn beeldhouwers. Dit jaar met Yaya, zang en ballofoon, N’goni en Nico met djembé en Mbira met bongo. Deze muzikale omlijsting vraagt enigszins gunstige weersomstandigheden, maar beoogd wordt ieder uur een optreden te bieden.

Voor meer informatie over Galerie AfriKan, klik hier.

 

Atelier Salimans

Zutphenseweg 105
7241 SC Lochem

Samen met haar mede exposant Sebastiaan Brinkhorst heeft Henny Salimans een bijzonder project opgezet gebaseerd op het beroemde gedicht “Herinnering aan Holland” van Hendrik Marsman.  Het betreft een realistisch vormgegeven bronzen sculptuur met op de achtergrond een abstract 5-luik met daarin verwerkt de volledige tekst van het gedicht. De presentatie van deze combinatie heeft onlangs plaatsgevonden tijdens het Excellent Luxury Living Event in Eindhoven en het maakt tijdens de kunstroute deel uit van de expositie op deze locatie. Naast dit werk en ander nieuw werk is er nog een kleine collectie ouder werk te zien, waarvan een deel t.e.a.b. wordt verkocht.

Deze locatie is ondanks de wegwerkzaamheden aan de N346 zowel per auto als per fiets bereikbaar. Tijdens het Paasweekend zijn de hoofdrijbaan en de parallelweg toegankelijk voor (bestemmings)verkeer.

Hier exposeren 2 kunstenaars! Bekijk ze hier.

 

Landgoed Het Haveke

Zutphenseweg 113
7211 EC Eefde

Op Eerste Paasdag wordt om 15.00 uur een lezing gegeven onder de naam “Oog voor het Sterke Beeld”, waarin filosofe Pieta Stam u meeneemt in het kijken naar kunst. Eerder trad zij met deze lezing op bij de opening van de Burense atelierroute, die met veel enthousiasme werd ontvangen.

Deze locatie is voor alle bezoekers, zowel per auto als fiets, het best toegankelijk via de Schoolstraat in Eefde; ook duidelijk aangegeven met de bekende vlag!

Hier exposeren 5 kunstenaars! Bekijk ze hier.