Bernadette Massop


Ik werk het liefst in heldere, felle kleuren en in veel lagen. Daarbij gebruik ik véél verf (pasteus werken) en hoofdzakelijk het paletmes. Inmiddels heb ik een eigen stijl ontwikkeld, waarbij ook de kwast, water en het “weghalen/wegschrappen” van de verf mijn werk kenmerken. Het is niet zo dat er sprake is van een terugkerend thema of een vooropgezet plan in mijn werk; ik begin gewoon en schilder dan vanuit mijn gevoel, mijn “wezen”. Toch word ik altijd geïnspireerd door de natuur en door alles wat mij overkomt en beweegt. Door mijn schilderijen laat ik dus voornamelijk iets van mezelf zien, van mijn emoties.

Mijn schilderijen bestaan uit een mix van abstract en figuratief schilderen en zijn voornamelijk geschilderd met acrylverf.

 

20160901_115610_resized_1 portret

Bernadette Massop

Exposeert tijdens de kunstroute bij Conferentiecentrum De Heerd

Laan Ampsen 15

7241 NG Laren

www.bernadettemassop.nl

info@bernadettemassop.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *