Rieky Lichtenberg


Mijn sieraden van titanium maak ik sinds enkele jaren bij Frank van Zwicht, sieradenontwerper in Diepenheim. Het werken met titanium is zijn specialiteit. Ik ben enthousiast geraakt tijdens een workshop bij hem. Hij is de kunstenaar, ik de hobbyist.

Het bijzondere aan titanium is dat het bewerkt kan worden door het te anodiseren. Tijdens het anodiseren ontstaan op het titanium verschillende kleuren; kleuren die doen denken aan olie op water.

Ik houd van eenvoudige vromen en van kleur, zie daar mijn voorkeur voor dit materiaal.

 

20170215_084735 portret

 

Rieky Lichtenberg

Exposeert tijdens de kunstroute bij Woonlocatie Hoog Langen

Barchemseweg 91-117

Lochem

trlichtenberg@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *