Rinus van Proosdij


Glas fascineert

Glas boeit

Glas leeft (bij de juiste lichtinval)

Glas is gewoon een fijn product om mee te werken!

Ik ben zowel beroepsmatig dan wel als kunstenaar bezig met glas. Beroepsmatig vooral met glas-in-lood en als kunstenaar veelal glas-fuse objecten. Enkele van mijn werken zijn terug te vinden in het stiltecentrum van de PI Zutphen.

Ook geef ik glas-in-lood cursussen, zowel voor beginners als voor gevorderden, in mijn atelier aan de Zutphenseweg. Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn werken, kom dan gerust kijken in dat atelier; tijdens de kunstroute of na een telefonisch gemaakte afspraak.

IMG_0035 versmald

Rinus van Proosdij

Zutphenseweg 61

7241 KP Lochem

06 19410005

rvanproosdij@freeler.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *