Nicolette Dresselhuijs

 

Nicolette Dresselhuijs heeft jaren deel genomen aan de kunstroute Lochem. Na een pauze van een paar jaar exposeert ze nu in het centrum van Lochem. In haar werk wordt ze geïnspireerd door mens en dier. Ze probeert te benadrukken wat het is dat haar treft en abstraheert hierbij licht. De beelden worden opgebouwd in klei of was en in verschillende materialen gegoten, zoals granito, beton of brons.

Verder zijn er op hout geschilderde (n)iconen te zien. Deze zijn modern en gestileerd met eenvoudige lijnen en rustige kleuren. Er is geprobeerd om een heel eigen vorm en kleur te geven aan de traditionele iconen, vandaar niconen!

 

2015-07-27 13.06.05

 

Nicolette Dresselhuijs

Zwiepseweg 9

7242 MD Lochem

0573 253260 of 06 17847781

4nicdres@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *