Stefan Breuer


Stefan Breuer combineert muziek en collages in zijn project The World of Dust. Hiermee schept hij een nieuwe, wonderlijke wereld vol kleur en melancholische klanken. Intieme, kleine liedjes met surrealistische teksten gaan hand in hand met collages waarin de natuur, het universum, mens en dier verrassend worden samengevoegd en zo een mystieke lading krijgen.

Live speelt hij op de locatie De Binding liedjes uit zijn omvangrijke oeuvre, van projecten en albums met klinkende namen als Bhava, Womb Realm en Golden Moon. The World of Dust trad reeds op in diverse concertzalen en op festivals als Into the Great Wide Open, De Nacht van Kunst & Wetenschap en de Nijmeegse Kunstnacht.

Elke dag verzorgt The World of Dust op de volgende tijden een kort live optreden: om 13, 14, 15 en 16 uur

 

Stefan Breuer_Portretfoto

 

Stefan Breuer

Exposeert en treedt op bij De Binding

Exelseweg 3

7245 VC Laren

06 81077921

www.theworldofdust.nl

stefanbreuer@gmail.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *