John Ligtenberg


Kunst is voor John een vorm om zijn emoties en gevoelens weer te geven. In zijn bijzondere techniek en warme kleurgebruik geeft hij expressie aan de innerlijke complexiteit van de mens in relatie tot de natuur, de maatschappij en het ongrijpbare. Hij creëert zijn wereld in acryl- en olieverf. “Het beeld wordt gecreëerd in mijn geest en vanuit mijn ziel weergegeven”. Direct, impulsief en tegelijk aftastend, gaat hij zijn eigen weg en blijft zichzelf daarin ontwikkelen.

John is begonnen met figuratief schilderen, maar de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt heeft hem ook in het abstracte werk gebracht. Hij exposeert zijn werk internationaal en organiseert jaarlijks schildervakanties in Tsjechië en Italië. In Nederland geeft hij regelmatig workshops en schilderlessen.

John Ligtenberg 4 (002)

John Ligtenberg

Exposeert tijdens de kunstroute bij Galerie Persephone

Deventerweg 14

7245 AX Laren

0573 432032 of 06 29359762

info@johnligtenberg.com

www.johnligtenberg.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *