Sven Nijhuis


De naam Tobias Theuerkauff is het pseudoniem van Sven Nijhuis.

Zijn werk ontstaat vanuit een glimp, een blik, een onderdeel. Het “proces” daarbij is een belangrijk onderdeel van het werk. Er is geen vaststaand idee en hij laat zich door allerlei beelden en situaties inspireren. Daarna, tijdens het schilderen, gaat de voorstelling een “eigen” leven leiden. Het proces van het schilderen gaat daarbij een leidende rol spelen om uiteindelijk het schilderij een eigen object te laten zijn. De ontstane werken moeten de verbeelding van de toeschouwer prikkelen.

 

zelfportret

 

Tobias Theuerkauff

Exposeert tijdens de kunstroute bij

Nettelhorsterweg 6

7241 PK Lochem

06 48258175 of 06 10911945

svennijhuis77@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *