Gerrit van Dijk


Gerrit van Dijk is in leeftijd één van de oudste deelnemers aan de kunstroute Lochem 2017. Zijn onderwerpen waren voornamelijk uit de natuur afkomstig, in brede zin. Koeien waren jarenlang hoofdmoot in zijn werk, soms afgewisseld door landschappen, met en zonder rivieren en grote waterpartijen.

Van Dijk schildert al 70 jaar en deze ruime ervaring uit zich ook in zijn werk, dat zich enigszins laat typeren door bijzonder kleurgebruik. Hij neemt de toeschouwer bij de hand, de wereld van de schilder in. Dat, en ook de serie van zeven werken over De Schepping, maken een bezoek de moeite waard.

DSCN0321 portret

Gerrit van Dijk

Exposeert tijdens de kunstroute bij Mirjams Keukenbrigade

Walderstraat 26

7241 BJ Lochem

0573 256760 of 06 57017289

gerrit.vandijk85@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *