Renee van Elburg


Mijn naam is Renee van Elburg, woonachtig in Ruurlo. Tijdens de lerarenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving volgde ik onder andere het vak Keramiek en vond daarin mijn passie. Mijn inspiratie komt uit de natuur. Momenteel zijn de beelden gebaseerd op vogels. Ik werk op dit moment het meest met steengoed klei en oxides. De afwerking van de beelden is glad en strak. Volgens zeggen kijken mijn beelden een beetje wereldvreemd en humoristisch uit hun ogen en komen ze tegelijkertijd kwetsbaar en toch krachtig over.

 

 

Renee van Elburg

Exposeert tijdens de kunstroute bij De Waltakke

Bolksbeekweg 7

7241 PH Lochem

06 48450286

atelierrenee@hotmail.com

www.facebook.com/atelier.renee.9

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *