Ingrid Arentsen

 


Ingrid Arentsen combineert dit jaar de ambachten hand-boekbinden en boekdruk.

De handgebonden boeken worden gemaakt middels diverse oude en moderne bindtechnieken. In haar eigen grafische werkplaats en bij de ambachtelijke drukkerij Graphica Lochem voegt ze linosnede en loden ornamenten samen met hand-gezette loden en houten drukletters. Vervolgens drukt ze deze af op verschillende papiersoorten. Al dan niet gebonden, vormen deze een collectie kaarten en boekjes. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij hoog in het vaandel. Net als in voorgaande jaren zijn haar werken tijdens de Lochemse Kunstroute te bezichtigen in de ambachtelijke drukkerij (tevens museum) Grafhica Lochem.

 

IMG_3228 u portret

 

Ingrid Arentsen

Exposeert tijdens de kunstroute bij Graphica Lochem

Molenstraat 5

7241 AD Lochem

0573 251882

info@graphicalochem.nl

www.graphicalochem.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *