Dick Taayke


Ik maak realistische schilderijen, veelal in een pointilistische techniek, met acrylverf.

Voorheen was ik graficus in de textielindustrie, maar ik heb ook een academische opleiding gedaan. Nu ik als pensionado leef en met de kunst geen brood hoef te verdienen, kan ik me rustig en vrijblijvend aan een werkstukje wagen. Ik neem foto’s in de omgeving en geef met deze achtergrond mijn eigen opvatting van een beeldende harmonie weer. Ik heb jaren in Lelystad gewoond en de polder biedt enorme vergezichten, maar de intimiteit van het landschap in de Achterhoek heeft voor mij op deze leeftijd (70+) meer bekoring. Onderwerpen genoeg voor een aardige interpretatie.

 

DSC00631 portret

 

Dick Taayke

Francois Ballochilaan 75

7242 AM Lochem

0573 460545 of 06 57368244

vu3fl1@kpnmail.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *