Helene Gandolfi


Helene is al jaren deelnemer aan de kunstroute Lochem. Dit jaar weer met veel nieuw en gevarieerd werk. Het nieuwe werk bestaat uit olieverfportretten, etsen en zelfontworpen en met de hand beschilderde lampen. Vorig jaar waren haar lampen voor het eerst te zien bij de Lochemse kunstroute en deze waren een groot succes bij het publiek.

Naast de presentatie van eigen werk is Helene ook deelnemer aan de gezamenlijke tentoonstelling van de modeltekenclub, die op dezelfde locatie exposeert en waarvan enkele leden ook “live” bezoekers zullen gaan tekenen.

Al met al is er veel te zien en beleven op deze locatie in het centrum van Lochem; u bent van harte welkom!

SAMSUNG CSC

Helene Gandolfi

Exposeert tijdens de kunstroute samen met de Modeltekenclub

Markt 15

7241 AA Lochem

06 40702159

helene.gandolfi@planet.nl

www.helenegandolfi.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *