Het Kamertheater

 


De schatkamer van het kleinste professionele theater van Nederland.

Het Kamertheater is de thuisbasis van actrice en theatermaker Manja Bedner. Een theater zo groot als een kamer waar 35 mensen in kunnen, in een houten huisje aan de rand van het bos. Het Kamertheater bestaat al 18 jaar en in al die jaren is er een grote verzameling van prachtige kostuums en rekwisieten ontstaan. U kunt deze bewonderen in het nieuwe Kamertheater dat geopend is in december 2015. Zo zijn er de 13 vilten hoeden van de fee├źn van Doornroosje, het spinnewiel en natuurlijk de baby. Het zwaard van koning Arthur en de mantel van de tovenaar Merlijn horen bij de verzameling en kronen, wolvenmuts en zevenmijlslaarzen ontbreken niet. Daarnaast zijn de prachtige kasteelvrouwen jurken te bewonderen van de nieuwe reeks van het Kamertheater. Een echte Marie Antoinette-jurk maakt de verzameling compleet.

portret manja website

Manja Bedner

Stelt haar Kamertheater open tijdens de kunstroute

Wagenvoortsdijk 8

7218 MR Almen

0575 760030

www.kamertheater.nl

info@kamertheater.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *