Willy Alferink


Kunstenaar Willy Alferink woont in Lochem en heeft zijn atelier aan huis.

Hij houdt erg van de diversiteit en kleur in zijn werk en daarom maakt hij behalve schilderijen ook sculpturen en nog veel meer. Hij is voortdurend op zoek naar nieuwe materialen en technieken. Hij wil zichzelf blijven verrassen en het liefst zijn passie delen met iedereen. Bij hem koop je niet alleen een kunstwerk, je krijgt die passie, zijn geduld en het verhaal erachter er helemaal gratis bij!

Willy werkt ook in opdracht en komt vrijbijvend graag bij je thuis om bijvoorbeeld een schilderij een week te laten “proefhangen”. Zonder extra kosten mag je het aangekochte schilderij eventueel in 12 termijnen betalen.

Deze kunstenaar houdt van het experiment en heeft onlangs een “porseleinen project” van 5 maanden afgerond. Een sculptuur van 1.95 meter hoog, in zijn geheel beplakt met scherven porselein. Zie daartoe ook de website.¬†Wilt u meer van hem weten, dan kunt u een afspraak met hem maken voor meer informatie of een bezoek aan zijn atelier aan de Weidemolenlaan 20 in Lochem.


 

Willy Alferink

 

Willy Alferink exposeert in ’t Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 44269088

www.willyalferink.nl

walfehaan@ziggo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *