Astrid Bakkum


Het werk van Astrid valt op door het mooie kleurgebruik en veelal een uitnodigende sfeer. Astrid werkt graag in herkenbare thema’s. Inspiratie doet zij op in haar eigen leefomgeving met spelende kinderen, in de natuur. aan zee, op het Franse “platte”land Frankrijk  en meer. Haar stijl is een combinatie van realistisch en abstraherend. Ze maakt gebruik van verschillende (gemengde) technieken. Er is gelaagdheid in haar werk, soms glacerend dan weer verdikte sporen van het paletmes. Momenteel werkt zij aan impressies van landschappen.

Naast haar eigen werk brengt Astrid haar kennis en enthousiasme ook graag over op anderen. Bij Atelier met Stip verzorgt zij een inspirerend cursus- en workshop aanbod voor individuen, groepen en bedrijven. Deze kleurt ze in op maat. Denk aan TeamArt, familieworkshops en intuïtief schilderen. Tweemaal per jaar verhuist Atelier met Stip naar Frankrijk voor een schilderweek tussen de zonnebloemen en wijngaarden.


 

Astrid Bakkum

 

Astrid Bakkum exposeert in ’t Stadshuus

Markt 3

7241 AA Lochem

06 24639490

www.ateliermetstip.nl

info@ateliermetstip.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *